EuroParcs Business events holiday park presentation man audience

Events with EuroParcs Business

EuroParcs Business, for all your events

At EuroParcs Business, we specialise in personalised corporate events, but we also cater for private events. From a small-scale team outing to a fully branded company party or an unforgettable wedding, we create tailor-made events to suit your needs.

Contact us without obligation and we will be happy to discuss the possibilities with you.

Hapjes & Drankjes

Wij zorgen voor een passende aankleding van de zaal en een onvergetelijke sfeer. Daarnaast regelen we in overleg culinaire hapjes, drankjes, maar ook een lopend buffet, uitgebreide lunch of diner is mogelijk. 

Activiteiten

Op onze locaties zijn diverse activiteiten mogelijk. Kies je voor sportief, ga je op avontuur in de natuur of ben je op zoek naar uitdaging? In overleg organiseren we activiteiten die bij jouw bedrijf en groepssamenstelling aansluiten.

Business at EuroParcs holiday parks brainstorm villa holiday home

Accommodatie

We beschikken over diverse accommodaties. Niet alleen heb je keuze uit ruime zalen voor je bedrijfsfeest, lezing of bijeenkomst, ook kun je aansluitend met het team en medewerkers overnachten in een luxe villa, sfeervol chalet of in een tiny house. 

Locaties

Verspreid over het hele land heeft EuroParcs locaties die geschikt zijn voor een bedrijfsevent. Laat je adviseren door ons Event Team om de locatie te vinden die bij jouw bedrijf en evenement past. 

accommodation1-europarcs-bad-hulckesteijn

Activiteiten

Op locatie zijn er diverse soorten teambuilding activiteiten mogelijk. Kies je voor sportief, ga je op avontuur in de natuur, of mag het een tikkeltje spannend en uitdagend? In overleg organiseren we activiteiten die bij jouw bedrijf en groepssamenstelling passen.

Tiny House

Verblijf met je bedrijf in je eigen Tiny House dorpje. Geniet in de natuur van een ronduit unieke sfeer rond het kampvuur. 

tiny-house4p-europarcs-de-zanding

Locaties

Verspreid over het hele land hebben we locaties die geschikt zijn voor jouw bedrijfsevent. Laat je adviseren door ons Event Team om de locatie te vinden die bij jouw bedrijf en event past. 

Eten & drinken

Op de locatie van het Tiny House dorp zorgen wij voor een onvergetelijke ambiance en verrassen wij je met culinaire hoogstandjes. Geniet vervolgens tot in de late uurtjes met je collega’s van mooie verhalen bij het kampvuur.

20220420-EuroParcs - Zuiderzee-17

Accommodatie

Onze ‘brainstormvilla’ is voorzien van alles wat je nodig hebt voor je brainstormsessie of hackathon met je bedrijf of team.

brainstormvilla-business-events-europarcs-4

Activiteiten

Op locatie zijn er diverse soorten teambuilding activiteiten mogelijk. Kies je voor sportief, ga je op avontuur in de natuur, of mag het een tikkeltje spannend en uitdagend? In overleg organiseren we activiteiten die bij jouw bedrijf en groepssamenstelling passen. 

Locaties

EuroParcs beschikt over een drietal locaties waar je een brainstormvilla kunt vinden. Vooralsnog is dat op EuroParcs Poort van Amsterdam, EuroParcs De Utrechtse Heuvelrug en EuroParcs De Zanding. Laat je adviseren door ons Event Team om de locatie te vinden die bij jouw bedrijf en evenement past.

Business meetings bij EuroParcs Bedrijven Vakantieparken