All activities at
EuroParcs De IJssel Eilanden

Saturday, July 6

Aires de Tovernaarsleerling

Aires houdt van alles wat met toveren te maken heeft. Daarom heeft hij een grote verzameling toverspullen meegenomen. Het wordt een magisch spektakel! Kom jij ook?

Family
11:00
Kidsclub

Sunday, July 7

Pub Quiz

Tijdens deze gezellige Pub Quiz ga je samen met je team de strijd aan. In 6 rondes wordt de kennis van de kandidaat getest in de categorieën: Bekende mensen, Muziek, Algemene kennis, Films en Serie, Sport en Kids. Van achter de gezellige DJ-booth houden de twee entertainers de boel in de gaten. Doe mee en laat zien wie de slimste is! Deze activiteit is geschikt voor de hele familie.

Family
20:00
Kidsclub

Tuesday, July 9

XXL Bamboe Bouwen

Er loopt een architect rond bij EuroParcs die jouw hulp nodig heeft. Hij zoekt slimme hulp-architecten om samen met hem nieuwe bouwwerken te bedenken én te maken. Kom jij hem helpen en bouwen jullie de hoogste toren?

8-12 jaar6+
10:00
Sportveld

Wednesday, July 10

Fun Football

Lachen, gieren en beuken tijdens het meest hilarische voetbalspel van Nederland op jouw vakantiepark. Kegel elkaar pijnloos omver tijdens een potje Bubbleball of laat je skills zien bij Footdarts. Kom jij ook?

8-12 jaar12+
19:00
Sportveld

Thursday, July 11

Archery Tag 8+

Doe mee met het competitieve spel waarbij jong en oud tegen elkaar opneemt. Jaag op de vlag van de tegenpartij en maak gebruik van de bunkers en hindernissen.

12+8-12 jaar
Sign up
10:00
Sportveld