All activities at
EuroParcs Parc du Soleil

Saturday, July 13

Expeditie Europarcs

Expeditie Europarcs

Het meest bekende televisieprogramma op jouw vakantiepark! Kruip 1 dag in de huid van een echte Robinson en doe mee met de eet en vuurproef. Strijd met jouw kamp tijdens 6 verschillende Expeditie Robinson proeven tegen elkaar. Verover met jouw team immuniteit en win de finaleproef!

Fun HeroesFamily
10:00
Receptie

Sunday, July 14

Meespeelconcert Jaap Slingeraap

Meespeelconcert Jaap Slingeraap

Vandaag komen er échte artiesten op het park om een concert te geven waar kinderen zelf ook een rol in krijgen. Tijdens dit Meespeelconcert nemen we iedereen mee naar de jungle van Jaap Slingeraap. Daar maken we jungle-geluiden met onze instrumenten en die nemen we zelfs op. Daarnaast leert Jaap Slingeraap iedereen iets over het klimaat; hoe belangrijk bomen zijn, dat bananen niet voor niets krom zijn en waarom je vrolijk wordt van buitenspelen en rondslingeren.

FamilyFun Heroes
19:00
Restaurant

Tuesday, July 16

Streetbeats workshop

Streetbeats workshop

Ontdek hoe je met alledaagse voorwerpen zoals afvaltonnen en emmers een krachtige beat kunt creëren in onze Streetbeats workshop. We leren je de technieken om met deze onconventionele 'instrumenten' samen te werken en een opzwepend ritme te produceren dat iedereen aan het dansen krijgt.

FamilyFun Heroes
10:00
Restaurant

Wednesday, July 17

Vleermuissafari

Vleermuissafari

Ze fladderen iedere avond door de schemering. Heb jij ze al gespot? Vanavond maken we een wandeling over het park en gaan we op zoek naar echte vleermuizen. De batdetector vangt de geluiden op en als je snel schijnt met je zaklamp zie je ze net over je hoofd scheren. Na een leuke introquiz waarin we meer leren over de vleermuis, gaan we samen kijken of we ze kunnen zien en horen. Neem een handje vol kleine kiezelsteentjes mee! Waarom? Dat leggen we vanavond uit! Neem je papa en mama mee en doe samen deze avontuurlijke avond safari.

FamilyFun Heroes
21:00
Restaurant

Thursday, July 18

Uilenballen pluizen

Uilenballen pluizen

Wil je weten wat uilen allemaal eten? Pluis een uilenbal uit en je weet het! Je vindt er botjes en schedeltjes van muizen en andere kleine dieren in. Spannend!

6+Fun HeroesBetaalde activiteit
Sign up
10:00
Restaurant